Pineapple linija

U danima kada vam nedostaje toplih trenutaka, punih osvežavajućih nota, divnih mirisa, egzotičnih vibracija, Ziaja šalje pravo rešenje. Reč je o novoj Ananas liniji za negu tela i kose koja će dati potpuno drugačiju dimenziju vašoj svakodnevnoj nezi.
Proizvodi su na bazi ekstrakta ananasa i aktivnog kofeina koji će dati vašoj koži svu potrebnu energiju, a namenjeni su svim tipovima kože i kose. Sadrže od 90% do 98% sastojaka prirodnog porekla i svi su proizvodi veganski.

Liniju čini 7 proizvoda, a počećemo od gela za tuširanje koji je divne sedefaste strukture i za jedno kupanje je potrebna zaista mala količina proizvoda, a sam osećaj tokom kupanja zapljusnuće vas pravim osveženjem i energijom za novi dan. On se može koristiti i kao šampon za kosu. Ananas šerbet piling za telo sa anticelulitnim svojstvima sadrži fine, sitnije piling čestice koje će vas navesti da počastite svoju kožu jednom divnom masažom koja će učiniti da vam se poboljša cirkulacija, a miris ananasa će se raširiti vašim kupatilom. Kada je koža čista i lepo ispilingovana, spremna je i za treći korak, a to je hidratacija. Reč je o Ananas body mousse-u za telo, o satenskom dodiru hidratantne pene sa anticelulitnim efektom, koja će učiniti vašu kožu zaglađenom, nahranjenom, elastičnijom i prekrasno mirišljavom. Za osveženje tokom dana, naročito tokom letnjih dana, predstavljamo vam Ananas mist za telo, lice i kosu koji će delovati opuštajuće i osvežavajuće, a pored toga će pružiti i hidrataciju. Super stvar je što ga možete poneti sa sobom, u torbici, jer ne treba se od njega odvajati. 🙂
Ananas antiperspirant pruža potrebnu zaštitu i dugotrajan osećaj svežine.
Za negu kose, koristite Ananas šampon za kosu, a potom i regenerator. Kosa će nakon upotrebe biti divno mirišljava, sjajna i nahranjena od korena do vrhova.

Zaronite u sočno i egzotično Ziaja putovanje!