Baltic Home Spa fit linija

BALTIC HOME SPA fit linija odgovara savremenim potrošačkim trendovima i ostaje dosledna filozofiji brenda Ziaja – jednostavnog, minimalističkog dizajna.
Navodi vas da posvetite vreme sebi, svom blagostanju, daleko od svakodnevne gužve. Ova linija predstavlja neophodni deo svakodnevne nege koja podrazumeva „fit“ načina života. Preporučuje se za negu svih tipova kože i namenjena je osobama uzrasta od 12. godine nadalje.

Priuštite sebi divan osećaj energije koju pruža aroma egzotičnog manga, a koji će ostati na vašoj koži tokom celog dana i činiti je svilenkastom, hidriranom i neodoljivom.

Intenzivna nega tela sa BALTIC HOME SPA fit proizvodima je ritual u tri koraka koji obezbeđuje efikasno uklanjanje mrtvih ćelija kože, utiče da koža bude omekšana i priprema kožu za dalje korake nege. Najpre koristite želatinastu kupku koju možete koristiti i kao gel za tuširanje. Nakon toga, na čistu i vlažnu kožu nanesite piling za telo. Biorazgradivi abrazivni sastojci u kombinaciji sa intenzivnom masažom obezbediće da vaša koža bude baršunasto glatka. Na samom kraju nege odaberite omiljeni način dodatnog hidriranja kože nanošenjem na telo seruma ili body mousse-a. Aromaterapija sa tropskim uljima koja se koriste u proizvodima pružiće vam osećaj osveženja. Vaša koža će biti preporođena, meka na dodir, divno hidrirana i blago mirišljava.