BALTIC HOME SPA FIT LINIJA

Preporučuje se za negu svih tipova kože.
Može se koristiti od 12. godine nadalje.
Poslednjih godina akcenat na zdravlju i dobroj fizičkoj kondiciji sve više dobija na značaju. Rekreacija, sport i zdrava ishrana igraju veoma važnu ulogu, posebno u kombinaciji sa pravilnom negom tela.

BALTIC HOME SPA fit linija asocira na trenutke savršenog opuštanja u spa salonima i svakodnevne aktivnosti na svežem vazduhu. Podstiče vas da posvetite vreme sebi i svom zdravlju i da se oslobodite stresa od svakodnevnice i užurbanog načina života.

BALTIC HOME SPA fit linija sadrži proizvode potrebne za svakodnevnu negu. Proizvodi imaju hidratantna i učvršćujuća svojstva. Svojom jedinstvenom aromom manga proizvodi pružaju prijatan osećaj svežine i daju dodatnu energiju.

Kofein, ekstrakt smokve, alginska kiselina.

Kofein ima antioksidativna svojstva, podstiče mikrocirkulaciju i utiče na smanjenje masti u telu.

Ekstrakt smokve sadrži polisaharide, organske kiseline, mikroelemente i vitamine A, B, C koji zajedno hidriraju, umiruju i regenerišu kožu.

Alginska kiselina je dobijena iz smeđih algi i ima anti-age učinak, kao i hidratantna i antioksidativna svojstva. Zaglađuje, učvršćuje i regeneriše kožu.

Glikozaminoglikani – imaju hidratantna i umirujuća svojstva, održavaju odgovarajuću čvrstinu i elastičnost kože i jačaju epidermalnu barijeru.

Illipe puter – dobijen iz semena drveta Shorea stenoptera koje raste na ostrvu Borneo, bogat je izvor masnih kiselina, hidrira i omekšava kožu.