Cashmere proteins&Amaranth oil linija

Predstavljamo vam još jednu liniju za negu kose koju ćete obožavati!
Proizvodi iz cashmere proteins&amaranth oil linije namenjeni su nezi normalne, suve, tanke, nežne i ravne kose. Sadrže luksuzne sastojke: proteine kašmira i ulje amaranta.
Proizvodi iz ove linije hidriraju kosu i poboljšavaju njen izgled dajući joj volumen i sjaj. Revitalizuju, poboljšavaju otpornost kose i sprečavaju lomljivost.
Ono što ovu liniju čini posebnom, osim izvrsne delotvornosti je fantastičan miris i prijatan osećaj koju pružaju zavodljive mirisne note ylang-ylang ulja u kombinaciji sa elegantnom mešavinom mošusa, senzualne vanile i modernog mirisa kedra.

Proteini kašmira – dobija se enzimskom hidrolizom keratina i ima oblik providne tečnosti boje ćilibara. Utiče na to da vaša kosa bude savršeno glatka i pravi zaštitni sloj na kosi. Održava prirodnu ravnotežu hidro-lipida. Kašmir je sinonim luksuza i udobnosti.

Ulje amaranta – ima žuto-narandžastu boju i dobija se iz semena amarantusa koje je bogato vitaminom E koji štiti kosu od negativnih uticaja slobodnih radikala. Hidrira i savršeno omekšava i neguje kosu.

Namenjena je osobama uzrasta od 12. godine nadalje.