Jeju linija

Jeju linija je nastala sa željom da i osobe tinejdžerskog uzrasta sebi mogu da priušte svu potrebnu negu lica i tela, a da pri tome mogu da vide i sve dobre efekte ovih proizvoda. Nesavršenosti mlade kože umeju da obeshrabe, ali korišćenjem dva glavna sastojka Jeju linije koja su azijskog porekla, japansko ulje kamelije i aktivni drveni ugalj, učiniće da i koža koja je zahtevnija bude adekvatno negovana.
Proizvodi su namenjeni nezi mlade kože lica i tela za uzrast od 12. godine nadalje.
Pored zanimljivih boja koje pružaju jedinstveno iskustvo, proizvode karakterišu i blage formulacije koje su nežne prema koži a mirisne note su pravo osveženje za sva vaša čula.

Za negu tela predlažemo najpre korišćenje Jeju crnog gela za tuširanje koji će uneti talas svežine u vaše kupatilo, a potom na čistoj i vlažnoj koži samo odaberite koji piling ćete koristiti, mikro-piling koji je nežniji i koji je pogodan i za svakodnevno korišćenje ili šećerni piling koji se može koristiti 2-3 puta nedeljno a koji nakon korišćenja ostavlja zaštitni film na koži tela. Ono što je sigurno, to je da će vašoj koži prijati masaža prilikom samog procesa pilingovanja, za koji god proizvod da se odlučite.

Kožu lica najpre je potrebno dobro očistiti, za šta se savetuje korišćenje micelarne vode i tonika za lice iz ove linije. Neizostavan korak u nezi je svakako i Jeju maska za lice crne boje koja će efikasno ukloniti sve nečistoće sa kože, očistiti pore, umiriti i zagladiti kožu. Kao završni korak, preporučujemo Jeju mousse kremu za lice koja je u obliku nežne pene sa zaštitnim faktorom SPF10 koja će divno nahraniti vašu kožu, a pogodna je i kao podloga pre nanošenja šminke. Kad smo kod šminke, Jeju linija u ponudi sadrži i toniranu kremu za lice koja odlično pokriva nesavršenosti mladalačke kože, umiruje i hidrira vašu kožu i daje „no make-up“ efekat koji ćete obožavati.