CUPUACU LINIJA

Preporučuje se za negu suve i normalne kože.
Može se koristiti od 17. godine nadalje.
Proizvodi iz Cupuacu linije aktivno regenerišu i zaglađuju kožu, poboljšavaju elastičnost kože i povećavaju nivo vlažnosti kože. Proizvodi daju vidljivo negovan i zdrav izgled koži. Jedinstvena kombinacija mirisa karamele i orašastih plodova.

Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

Cupuaçu puter – omekšava, neguje, povećava elastičnost kože i umiruje iritacije. Cupuacu je drvo koje potiče iz Brazila. Ulje dobijeno iz ploda koje raste na drvetu Cupuacu ima svetlu boju i prijatan miris. Puter je bogat trigliceridima koji sadrže zasićene i nezasićene masne kiseline, vrlo je stabilan zbog čega se teže kvari te pruža stabilnost emulzije. Topi se na telesnoj temperaturi.

Lipidni koktel – ulje makadamije, ulje brazilskog oraha i shea puter neguju, hidriraju i poboljšavaju izgled kože.
Ulje makadamije sadži 22% palmitinske kiseline koja se prirodno nalazi u lipidima kože. Osigurava biokompatibilnost kože. Ima hranjiv i hidrantan učinak.

Ulje brazilskog oraha – dobija se iz ploda drveta koje potiče iz severnog Brazila, postupkom hladnog ceđenja. Ima regenerativan, hranjiv i hidratantan učinak. Sprečava transepidermalni gubitak vode. Sadrži selen koji jača kožu i povećava njenu elastičnost.

Shea puter – dobija se iz ploda afričkog shea drveta. Bogat je vitaminom E, trigliceridima, sterolima i masnim kiselinama. Odlično hrani, hidrira, regeneriše i štiti kožu.

Dihydroxyacetone – bronzirajuća supstanca koja deluje na površini kože dajući prirodan ten koji se ne ispira.