Ziaja

 

Ziaja slavi 25 godina

2014. godina je posebna godina za Ziaja kompaniju jer ponosno slavi 25. rođendan.
Od male porodične firme, osnovane 1989. godine, tokom godina Ziaja je prerasla u jednog od najvećih proizvođača kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda na tržištu Poljske.
Zahvaljujući bogatom farmaceutskom iskustvu osnivača kompanije, bračnog para Aleksandre i Zenona Ziaja, postignut je ogroman uspeh. Njihova strast, predanost, otvorenost prema inovacijama i zahtevima tržišta, omogućila je da Ziaja tokom godina postane najcenjeniji poljski farmaceutski i kozmetički brand, prepoznat i priznat širom sveta.
Budući da su i tradicija i inovativnost podjednako važni u segmentu poslovanja, i u budućnosti Ziaja će slediti svoj osnovni moto: ponuda visoko kvalitetnih proizvoda na bazi pažljivo biranih sastojaka i pristupačnih cena.

Povijest

Ziaja je porodična kompanija koju su 1989. osnovali farmaceuti Aleksandra i Zenon Ziaja sa sedištem u Gdansku. Danas Ziaja zapošljava 400 ljudi i jedna je od vodećih kompanija na poljskom tržistu s preko 48 miliona prodanih jedinica godišnje i prometom od 59,5 miliona €. U segmentu nege kože Ziaja u Poljskoj zauzima 2. mesto iza Beiersdorfa sa tržišnim udelom od 14%, i 1. mesto u segmentu nege lica s tržišnim udelom od 21%. Moto kompanije Ziaja je briga za zdravlje i dobrobit kupaca kojima nudi proizvode za negu i lepotu povezujući naučno proverene prirodne sastojke i modernu tehnologiju. Uspeh kompanije Ziaja temelji se na lojalnosti kupaca, što je najbolja mera potvrde kvaliteta i efikasnosti, a ujedno i motivacioni faktor za neprekidno poboljšavanje ponude Ziaja proizvoda.

Kvaliteta

Asortiman obuhvata preko 900 kozmetičkih proizvoda za negu lica, tela, kose i farmaceutskih sastojaka najvišeg kvaliteta koji:
  • se temelje na inovativnim formulama i prirodnim sastojcima najvišeg kvaliteta iz organskog i kontrolisanog ekološkog uzgoja što dokazuje eco-cert sertifikat
  • su proizvedeni prema najnovijim tehnologijama
  • su razvijeni u skladu s najvišim ekološkim i dermatološkim standardima (svi proizvodi su pH neutralni, dermatološki i alergološki testirani)
  • sadrže minimalnu količinu konzervansa, a većina proizvoda ne sadrži parabene
  • nisu testirani na životinjama
  • su dostupni po vrlo konkurentnim cenama

ZIAJA ima sertifikat kvalitete ISO 9001:2000, te proizvodnju lekova u skladu sa GMP (Good Manufacturing Practice) standardu. Svi Ziaja proizvodi su klinički i dermatološki testirani od strane naučnih institucija kao što su Medicinski fakultet Univerziteta u Gdanjsku, Institut “Monument-Children’s Health Centre” i Sederma laboratorija u Francuskoj.


Vrhunski proizvodi po pristupačnim cijenama!

Ziaja proizvodi svakodnevno ruše predrasude da kvalitetna kozmetika, ne mora nužno biti i skupa. Naš koncept temelji se na pružanju kupcima visoko kvalitetnih proizvoda na bazi prirodnih sastojaka po atraktivnim cijenama. Konkurentne cijene temelje se na učinkovitosti, sigurnosti i visokoj kvaliteti, a postižemo ih zahvaljujući maksimalnom korištenju vlastitih resursa ( vlastiti moderni visokoopremljeni istraživački labarotorij i stručni tim, vlastiti marketinški odjel ), nižim troškovima proizvodnje uporabom standardiziranaih pakiranja za približno 500 vrsta proizvoda, te jednu vrstu (oblik ) pakiranja za proizvode različitih namjena, a sve proizvode odlikuje jednostavan grafički design bez pretjeranih ukrasa, boja, ikona. Prodajemo 48 milijuna artikala godišnje, čime se također postižu značajne uštede u nabavi sirovina i repromaterijala.
Istinski vjerujemo da je proizvod vrhunske kvalitete po pristupačnoj cijeni, najbolji promotor kako branda tako i samog proizvoda, što svakodnevno potvrđuju mnogobrojni vjerni i zadovoljni potrošači…

 

ZIAJA LINIJE

ZIAJA – OSNOVNE KARAKTERISTIKE