Nega usana – pilinzi i sjajevi

Upoznajte novu Ziaja liniju za negu usana, očekivano neodoljivu.
Predstavljamo vam šećerne pilinge za usne veganskih formula, guste, bogate strukture i neodoljivih mirisnih nota obogaćenih aromama sočne lubenice, tropskog ananasa, sunčanog manga i slatke šljive. Nežno pilinguju ispucale usne, savršeno ih omekšavaju i zaglađuju. Ziaja piling za usne pomaže da se usne pripreme za nanošenje karmina, sjaja, balzama ili mat karmina.
Zahvaljujući prirodnim kristalima šećera, piling nežno uklanja mrtvi sloj kože, zaglađujući je i ostavljajući usne predivno mekim i elastičnim. Ulje jojobe, kao prirodni emolijens, omekšava kožu i sprečava gubitak vlažnosti. Ne samo da će prirodna boja vaših usana izgledati zdravije, nego će i nanošenje vašeg omiljenog sjaja za usne ili karmina postati mnogo lakše, a boja će biti još izražajnija.

A tu su i slasni sjajevi za usne guste, bogate teksture i još slađih mirisa sočne lubenice, tropskog ananasa, sunčanog manga i slatke šljive. Divno će hidrirati vaše usne, čineći ih mekšim. Odlično je to što sjajevi ne ostavljaju lepljivi osećaj na usnama. Suptilno se presijavaju i usne izgledaju negovano i blistavo.

Dopustite da vas zavedu neodoljivi mirisi i predivni efekti šećernih pilinga i slasnih sjajeva. Nova rutina u nezi usana je tu.
Koji će biti vaš favorit?