Intimna nega

Intimna nega je od izuzetnog značaja za žene u svakom periodu života. Sa godinama, telo žene se menja pod uticajem hormona. Najjednostavniji, proveren i bezbedan metod je intimna profilaksa specijalnim proizvodima koji, za razliku od običnih sapuna, gelova, aseptika, ne oštećuju prirodnu korisnu bakterijsku floru.

Formulacije Ziaja proizvoda za intimnu negu su zasnovane na delikatnim, nežnim sastojcima za pranje koja dodatno ublažavaju iritacije, pružaju antibakterijsko dejstvo i osećaj svežine. Njihovi aktivni sastojci jačaju prirodnu bakterijsku floru tako što održavaju stabilnu pH vrednost na nivou koji je neutralan u odnosu na prirodni pH intimne regije.

Za svakodnevnu higijenu preporučuju se proizvodi sa pH nivoom od 4 do 5,5. Proizvodi sa takvom pH vrednošću vraćaju odgovarajuću kiselost intimnim organima. Ovo pomaže u zaštiti prirodne bakterijske flore. Međutim, važno je da proizvodi za intimnu negu podjednako brinu o koži tako što je hidriraju i neguju.
Ziaja proizvodi za intimnu negu su na bazi blagih sastojaka, dizajniranih da zadovolje različite higijenske potrebe žena. Ne sadrže sapune i pružaju odlična hidratantna, umirujuća i regenerišuća svojstva. Svi proizvodi su dermatološki i ginekološki testirani.

Predstavljamo vam Ziaja kremaste gelove za intimnu negu, pene za intimnu negu i gelove za intimnu negu na biljnoj bazi.
Odaberite onaj koji je baš za vas i uživajte u svojim svakodnevnim ritualima nege.