Manuka tree linija

Manuka tree linija je posebna po svom glavnom sastojku koji se nalazi u svim proizvodima, a to je ekstrakt iz lista Leptospermum Scoparium koja je cvetna biljka koja raste na Novom Zelandu i jugoistočnoj Australiji. Obično se koristi kod problema sa masnom i kombinovanom kožom. Ima antibakterijska svojstva, smanjuje infekcije i smiruje iritaciju. Dubinski čisti kožu i eliminiše bakterije koje izazivaju akne.
Upravo zbog takvog delovanja glavnog sastojka, ova linija je prvi izbor za negu masne i kombinovane kože, kao i kože sklonoj aknama. Proizvodi su namenjeni za uzrast od 12. godine nadalje.

Za divnu negovanu kožu preporučujemo Manuka gel za čišćenje lica koji je bez sapuna, savršeno čisti kožu i umiruje iritacije i crvenilo na koži. Manuka piling pasta pomaže u dubinskom čišćenju kože i sprečava nastajanje mitesera. Manuka tonik za lice smanjuje proširene pore i sadrži organske kiseline sa piling svojstvom. Nakon ova tri koraka, već ćete osetiti veliko olakšanje na koži lica koja će biti čista i spremna za dalje korake nege.
Formulacije Manuka krema za lice, dnevne i noćne, odlikuju lagane teksture koje imaju hidrirajuće efekte a smanjuju i vidjivost ožiljaka od akni.
Pružite svojoj koži negu kakvu zaslužuje.