Lifting Solution linija

U kojoj god životnoj dobi da se nalazite, vašoj koži je neophodna pravilna nega, a kako svake godine nose neku svoju priču, u tekstu u nastavku ćemo pažnju posvetiti zreloj koži lica.
Uz pomoć nanotehnologije, Ziaja je kreirala posebne kreme za negu zrele kože. Namenjene su osobama od 40+ godina, jer to je period kada pored hidratacije i osnovne nege, koža zahteva i drugačiju kozmetiku, sa jačim efektima, koja će uticati da koža izgleda mlađe, da se vidljivost bora smanji i spreči nastanak novih, a opet negovano, lepo i zaglađeno. Suvu i neelastičnu kožu učiniće hidriranom, nahranjenom i gipkijom.
Ziaja Lifting Solution kreme za lice imaju dokazanu efikasnost u borbi protiv bora, u in vivo testovima urađenim u Francuskoj, gde je redovno korišćenje dnevne kreme za lice u periodu od 56 dana, uticalo na to da se bore smanje za 33%, a redovna upotreba noćne kreme u istom vremenskom okviru je uticala na smanjenje bora za 31%.
Ukoliko i vaša koža zahteva ovakvu vrstu nege, priuštite sebi Ziaja Lifting Solution proizvode i uživajte u nežnom dodiru, u koži koja izgleda podmlađeno i blistavo!