Baby&Kids linija

Najnežnija nega do sada od Ziaje je tu.
Pružite vašim omiljenim bićima negu kakvu zaslužuju – nežnu, delikatnu, umirujuću i sigurnu za dečju kožu.

Dečja koža zahteva posebnu negu zbog svojih jedinstvenih svojstava i potreba jer je još uvek to nezreo organ i ima pH viši od zrele kože koji je samim tim skloniji infekcijama i iritacijama. Hidrolipidni sloj je tanji nego kod odrasle osobe što znači da ne štiti dobro epidermis od dehidracije i isušivanja i time čini dečju kožu osetljivijom na spoljašnje faktore životne sredine. Rožasti sloj kože je manje konzistentan (korneociti su labavije postavljeni) što utiče na smanjenu barijernu funkciju.
Zato je Ziajin najviši prioritet bezbednost.
Sastojci su konsultovani sa Institutom za majku i dete u Poljskoj, dermatološki su testirani, neutralne su pH vrednosti uzimajući u obzir upotrebu kozmetike (koža, usta, intimno područje, oči: različit pH na svakom mestu) i povećana je mikrobiološka kontrola gotovih proizvoda za decu.
Ziaja proizvodi imaju pozitivno mišljenje Doma zdravlja dece i Instituta za majku i dete u Poljskoj, a sigurnost i efikasnost su dokazani kliničkim i dermatološkim testovima.
Proizvodi nežno čiste, hidriraju i neguju dečju kožu. Imaju visok sadržaj sastojaka prirodnog porekla. Dečja pasta za zube ne sadrži šećere.
Svi proizvodi su veganski, bez mikroplastike i bez glutena.

Posebnu radost izazvaće kupke živopisnih boja i razigranih mirisa koje će deca obožavati – bubble gum, bubble cola i vanila ice cream&cookies.
Vreme je da dečica počnu iskreno da uživaju u kupanju i da mu se raduju.
Radujemo se svakom njihovom osmehu! 🙂