KREME ZA RUKE

Preporučuju se za negu ruku, kako ženama tako i muškarcima.
Mogu se koristiti od 12. godine nadalje.
Ziaja kreme za ruke hidriraju i održavaju vlažnost kože, regenerišu oštećenu kožu i nokte. Odlikuje ih nežan i suptilan miris, kao i sposobnost brzog upijanja. Smanjuju iritacije na koži. Pružaju osećaj olakšanja nadraženoj i iritiranoj koži. Pogodne su i za osetljivu kožu ruku. Nakon korišćenja, koža je glatka i meka na dodir.
Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.
Proteini kašmira i shea putera, proteini svile, provitamin B5, ceramidi i koncentrat lipida, ucuuba puter, urea, tucuma puter, illipe puter, skvalan.

Ucuuba puter – dobija se iz ploda drveta Virola surinamensis koje raste u Amazonskoj prašumi. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima A i C. Glavno svojstvo ucuuba putera je učinkovita hidratacija i regeneracija kože. Brzo se upija i ne ostavlja masni film.

Urea – sastojak koji intenzivno vezuje vodu, duboko hidrira i sprečava prekomerni gubitak vlage. Savršeno omekšava tvrdu i ispucalu kožu.

Tucuma puter – dobija se iz voća palme Astrocaryum vulgare koje raste u Amazonskoj prašumi. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima A i E. Predstavlja izvrsnu negu za grubu kožu.

Illipe puter – dobija se iz ploda drveta Shorea stenoptera koje raste na ostrvu Borneo uz obale reka i u močvarnim područjima. Lako se upija u kožu te brzo daje vidljive rezultate. Izvor je masnih kiselina koje imaju hidratantan i omekšavajući učinak. Illipe puter štiti kožu od dehidracije stvarajući delikatan hidro-lipidni sloj na površini kože.

Skvalan – prozirno, stabilno ulje. Dobro se razmazuje i biokompatibilno je sa lipidima u koži sa kojima se stapa.

Natrijum laktat, koenzim Q10, inulin od cikorije.