Natural Care linija

Nova linija Ziaja proizvoda, namenjena je svim tipovima kože i sadrži 12 veganskih proizvoda sa visokim procentom sastojaka prirodnog porekla, 98% i 99%.
Ekološki pristup u liniji Natural Care je potvrđen simbolom FSC sertifikata (organizacija Forest Stevardship Council for Sustainable Forest Management). Simbol znači da materijal koji se koristi dolazi iz legalnih izvora kojima se odgovorno upravlja i da njegova seča nema uticaja na degradaciju šuma.
Ambalaža za kozmetiku Ziaja sa ovim simbolom je napravljena od celulozne pulpe dobijene od drveta. FSC® mešani izvori znače da je najmanje 70% drveta posečeno u skladu sa FSC® smernicama. Preostalih 30% je takozvano kontrolisano drvo – iako nije sertifikovano, ispunjava uslove u pogledu dobrog korišćenja šuma i održivih resursa.
Ovaj sistem se trenutno smatra jednim od najpouzdanijih među svetskim sistemima sertifikacije šumskih resursa. Dobijanje FSC sertifikata je potvrda činjenice da je za proizvodnju proizvoda korišćena šumska sirovina iz odgovorno vođenih, legalnih izvora i njena seča nema uticaja na degradaciju šuma.

Natural Care linija obuhvata proizvode za negu tela, lica, kose i za intimnu negu.
Kad je u pitanju nega tela, počnimo od gela za tuširanje. Nežnog je mirisa i pravi blagu penu koja efikasno čisti kožu i lako se ispira. Ne utiče na prirodni pH kože i jednom kad probate ovaj gel za tuširanje, svako naredno kupanje se jedva čeka. Ultra nežni gel za intimnu negu se može koristiti od 3. godine nadalje, što puno govori o sastavu i svojstvima ovog gela. Nakon kupanja, priuštite svom telu pravi ugođaj uz Natural Care balzam za telo koji je pogodan za sve tipove kože. Divno hrani kožu i obezbeđuje svu potrebnu hidrataciju, umiruje iritacije, a nakon korišćenja koža je svilenkasno meka i nežna na dodir. Antiperspirant karakteriše inovativna mineralna formula, ne sadrži soli aluminijuma i nežan je prema koži. Dodatno se aktivira prilikom pojačanog znojenja i neguje nežnu kožu pazuha.
Šampon za kosu nežno pere kosu i teme glave, hidrira i omekšava kosu. Maska za kosu, kao neizostavan deo redovne nege kose, učiniće je lakom za raščešljavanje, zagladiće je i pružiti joj neophodnu hidrataciju.
A kad je lice u pitanju, Natural Care linija sadrži proizvode koji će upotpuniti svakodnevne potrebe kože lica kako bi ono bilo blistavo i negovano.
Za pravilno čišćenje lica, tu je kremasti piling za lice koji ima sitne piling čestice od silicijuma i fino mlevenih koštica maslina. Brine o pravilnom stanju kože, zaglađuje je, pruža negu tokom čišćenja i priprema kožu za dalje korake nege. Gel za čišćenje lica providne formulacije je na bazi nežnih sastojaka za čišćenje koji uklanjaju sebum, nečistoće i blagu šminku, a ujedno osvežava, neguje i hidrira kožu. Umirujući tonik za lice se preporučuje svim tipovima kože, ne utiče na prirodnu pH vrednost kože, nežan je prema trepavicama i uklanja blagu prirodnu šminku.
Dnevna krema za lice obezbeđuje zdravu hidro-lipidnu ravnotežu, poboljšava stanje kože i efikasno i primetno hidrira kožu. Noćna krema za lice predstavlja savršenu negu sa fitosterolima i hijaluronskom kiselinom, potpomaže noćnu regeneraciju kože i može se koristiti i kao maska za lice. Serum za lice i vrat pruža savršenu negu sa koncentrovanim dozama fitosterola i aktivnih molekula. Ima efekat zaglađivanja i blagog zatezanja, umiruje i održava kožu svežom i pogodan je i za šminkanje.

Doživi Natural Care liniju i uživaj svim svojim čulima.