jasmine linija

Ciljna grupa

Žene 50 + (mogu koristiti i mlađe žene koje imaju suvu kožu). Preporučuje se za svakodnevnu negu. Prikladna za sve koji vole ekskluzivne kozmetičke proizvode, bogate teksture i konzistencije, kompaktne i kremaste.

 

Karakteristike proizvoda

ZIAJA JASMIN liniji za negu lica napravljena u skladu s aktuelnim trendovima u kategoriji anti – age proizvoda. Originalna i izvorna receptura Ziaja Jasmin linije kombinuje maslac jasmina koji ima snažno regenerativno delovanje i moderne anti-age sastojke dokazanog delovanja kao što su: genistein (biljni hormon iz soje koji je snažan antioksidans i utiče na proizvodnju kolagena), kalcij, mikoro-kolagen, hijaluronska kiselina, proteini za zatezanje kože s dugoročnim učinkom). Proizvode odlikuje jedinstvena i prekrasna mešavina mirisa, posebice privlačna ženama u dobi 50+. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni, nisu testirani na životinjama.

 

Glavni sastojak

Proteini kozijeg mleka, skup neophodnih hranjivih makrokomponenti koje sadrže mlečne proteine, biljne masti i ugljene hidrate, kao što su s vitamin A i D i kalcijum.

 

Efikasnot i sigurnost

Dokazano efikasni – proizvodi se podvrgavaju strogim labaratorijskim testovima koji osiguravaju efikasnost i sigurnost proizvoda. Efikasnost je ispitana putem in-vivo testova, a rezultati pokazuju da se redovitom primenom glatkoća kože povećava za 43%, za 42% se smanjuje hrapavost kože, te za 24% se smanjuju bore (noćna krema protiv bora)

 

Delovanje

Delovanje na kožu: pomaže pri formiranju ceramida u koži koji su odgovorni za stabilnost , elastičnost i zaštitnu barijeru kože. Ima anti-age i regenerativna svojstva , stimulira stanice u dubljim slojevima kože, kao što su fibroplasti koji proizvode kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu, a koji su odgovorni za čvrstoću kože i elastičnost. Pruža zaštitu od starenja uzrokovanog izlaganju sunčevoj svetlosti, te zaštitu od UV zračenja koje može uzrokovati upale i keratozu; sprečava nepravilnu raspodelu melanina te značajno redukuje sunčeve pege i mrlje na koži. U kombinaciji s ostalim anti –age sastojcima u proizvodima uspešno rešava sledeće disfunkcije odnosno probleme kože: preterana keratinizacija kože, suvoća, dehidracija, manjak elastičnosti, hrapavost kože. Značajno reducira postojeće te smanjuje nastanak novih bora.

 

Ostali aktivni sastojci

Esencijalne masne kiseline iz maslinovog ulja, ulja kokosa te palminog i kanola ulja, hidroksiprolin , provitamin B5.