nova acai berry oksidativna linija

Ziajina nova Acai berry linija koncentrisana je na probleme kože novijeg doba, na koje najviše utiče zagađen vazduh i smog. Koža oseća spoljašnje uslove puno više nego li to možemo zamisliti, pa se svi nepovoljni uticaji okoline najviše manifestuju upravo na koži. Direktna i stvarna pretnja koži je užurbani način života propraćen prašinom, smogom, parom, UV zračenjem, suvim vazduhom i klimatizovanim prostorima koji deformišu molekularnu strukturu ćelija kože i dovode do degradacije kolagena. Kao rezultat toga, starenje kože napreduje brže, koža gubi elastičnost i postaje suva i dehidrirana, te se javlja problem preosetljivosti.
Ekskluzivnost ove linije je u tome, što je prva linija na našem tržištu koja pored antioksidativnog, anti-pollution i anti-age učinka ima i anti „tech neck“ dejstvo, odnosno redukuje i smanjuje pojavu bora na vratu koje nastaju usled učestalog naginjanja prilikom upotrebe mobilnih uređaja i ostalih gadgeta, bez kojih nam je dan postao jednostavno nezamisliv.

Glavni sastojak Acai berry linije su acai bobice – ekstrakt voća s neverovatnim antioksidativnim svojstvima. Efikasno štite kožu, jačaju obrambenu barijeru kože, smanjuju njenu preosetljivost i poboljšavaju celokupni izgled same kože koja upotrebom Acai berry proizvoda postaje blistava i zdrava. Od ostalih aktivnih sastojaka, ističu se hijaluronska kiselina, hesperidin metil kalkon, beta-glukan, kanola ulje, shea maslac, provitamin B5 i vitamin E poznat kao „vitamin mladosti“.

Ziaja je snagu acai bobica implementirala u proizvode koji pružaju hidratantni, obnavljajući i učvršćujući efekat, pa štite kožu od negativnih spoljašnjih uticaja. Redovnom upotrebom proizvoda iz acai linije smanjuje se pojava bora, i redukuju već postojeće. U ponudi su krema za lice i vrat koja nudi rešenje protiv „tech neck“ –a koji vidno narušava celokupan izgled kože lica i vrata, umirujuća dnevna krema za lice sa SPF faktorom 10, micelarni piling gel za čišćenje lica i tonik za lice s hijaluronskom kiselinom.

Acai berry krema za lice i vrat s anti „tech neck“ dejstvom intenzivno hidirira i jača kožu, povećava njenu elastičnost, zaglađuje bore, ima antioksidativno delovanje, i pruža izvrstan regenerativni učinak koži tokom noći. Može se koristiti i u dnevnoj nezi, a učinak kreme odražava se u aktivnim sastojcima poput acai bobica, hesperidin metal kalkonu, beta-glukanu, kanola ulju, hijaluronskoj kiselini i vitaminu E. Vidljivo utiče na smanjenje dubine i širine bora, poboljšava elastičnost kože i omogućava pravilnu hidrataciju.
Zaštitna i umirujuća dnevna krema za korekciju prvih bora sadrži zaštitni faktor SPF 10. Umiruje iritacije, hidrira i zaglađuje kožu, ima zaštitno svojstvo i deluje protiv zagađenja iz zraka. Poboljšava čvrstoću kože, pruža svež i zdrav izgled a zahvaljujući aktivnim sastojcima hidrira kožu i vraća joj mekoću.
Acai berry micelarni piling gel za čišćenje lica nežno čisti kožu, uklanjajući odumrle ćelije epiderma, a redovnom upotrebom smanjuje pojavu bora. Kožu ostavlja glatkom i hidriranom, a preporučuje se svakodnevna upotreba zbog izrazito nežnih biorazgradivih piling čestica celuloze. Smanjuje prošireni izgled pora i umiruje kožu lica.
Acai berry tonik za lice s hijaluronskom kiselinom, bogat vitaminom C, efikasno hidrira i tonira epiderm. Pomaže pri smanjenju postojećih bora i redovnom upotrebom smanjuje pojavu novih. Tokom dana može se koristiti i kao osvežavajući sprej za lice, pružajući osećaj svežine i ostavljajući ugodan miris na koži.

U kozmetici, anti-pollution označava sposobnost prilagođavanja tela spoljašnjim uticajima. Ako ste primetili negativne efekte urbane sredine – suvu, osetljivu i umornu kožu, te kožu kojoj nedostaje svežine, ovo je upravo linija kreirana za vaše potrebe. Karakteriše je jedinstven miris i bogata tekstura. Acai berry linija prepuna je antioksidanasa što je čini efikasnom u borbi protiv negativnih uticaja spoljašnjih faktora koji ubrzavaju starenje kože.
Nova linija će zasigurno opravdati vaše poverenje i zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka, vašoj koži vratiti prirodni sjaj koji zaslužuje.

Comments are closed.