gdanskin linija

“Povodom 30. rođendana, Ziaja je lansirala liniju GdanSkin, nadahnutu jedinstvenom arhitekturom grada Gdanjska i primorskom atmosferom.

Gdansk je jedinstveni i inspirativni grad u Poljskoj, smešten na obali Baltičkog mora. Grad spaja tradicionalno i moderno, prirodu i nauku. Priča o Ziaji započela je u Gdanjsku, 1989. godine.”

Formule GdanSkin proizvoda prate aktualne globalne trendove u kozmetičkoj industriji i fokusirane su na bio-fermentima koji štite i jačaju prirodnu floru kože, hidriraju i zaglađuju kožu i idealni su za negu suve i dehidrirane kože.

Proizvodi ove linije sadrže morski kolagen koji ima snažno anti-age delovanje, dok ekstrakt smilja, marulje (macine trave), lekovitog sipana (Miloduh) i fermentirani minerali jačaju kožu pružajući joj umirujući i regenerativni učinak.

“U ponudi su osvežavajuća spa relax kupka gel, uljani piling za telo koji sadrži mrvice ljuski školjki, prirodni šećer i kristale soli, Ulje za čišćenje lica i uklanjanje šminke koje sadrži alge Laminaria ochroleuca sa umirujućim, zaštitnim i hidratantnim svojstvima i Parfimisani hidratantni sprej za lice i telo delikatnog mirisa, za savršenu hidrataciju i tonus kože.”

Comments are closed.